Welkom bij HERE ProjectenBouwmanagementInstallatie AdviesEnergie AdviesEnergetisch RenoverenContact
EnergieEnergie, beter voor u en het milieu

Fossiele brandstoffen zijn niet onuitputtelijk. Dat gegeven dwingt woonconsumenten tot keuzes. Wonen kost energie. Verwarming, verkoeling, gas, water en licht zijn vanzelfsprekende voorzieningen maar hebben een kostenplaatje. Om een goede balans te vinden tussen de materiële kosten (van energie en geld) en inmateriële opbrengsten (wooncomfort) is het zinvol een Energie Prestatie Advies (EPA) te laten uitvoeren.

De adviseurs van HERE analyseren het energetisch rendement van uw woning of utiliteitsgebouw. Zij signaleren besparingskansen en berekenen desgewenst de terugverdientermijn van een besparingsmaatregel. Zij geven concrete aanbevelingen om bijvoorbeeld installatietechnische verbeteringen toe te passen. Een EPA-maatwerkrapport biedt volop aanknopingspunten om energiek werk te maken van kostenverlagen.

Bespaar op uw woonlasten

Onze gekwalificeerde EPA-adviseurs staan niet alleen woningcorporaties en beleggers met raad en daad bij. Ook particuliere huisbezitters, vereniging van eigenaren en beheerders van utiliteitsgebouwen laten zich graag adviseren door HERE. Bespaar ook op uw jaarlijks terugkerende woonlasten en laat u deskundig EPA-adviseren!Voorbereiding
Offerteaanvraag
Bouwbegeleiding
Kwaliteitsbewaking
Nazorg
MJOP
Energie
Welkom bij HERE ProjectenBouwmanagementInstallatie AdviesEnergie AdviesEnergetisch RenoverenContact