Welkom bij HERE ProjectenBouwmanagementInstallatie AdviesEnergie AdviesEnergetisch RenoverenContact
MJOPMeerjaren Onderhoudsplanning (MJOP)

De tijd staat niet stil

Iedereen die te maken heeft met het beheer en onderhoud van woningen, gebouwen en terreinen beseft dat de tand des tijds haar sporen achterlaat. De juiste onderhoudsmomenten zijn voorbij voordat u het weet. Ondertussen stapelen de onnodige kosten zich op. Met de Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) biedt HERE u volledig inzicht in de huidige en toekomstige technische staat en kosten van uw woning, gebouw of terrein.

Bij het maken van een MJOP baseren wij ons op de feitelijke situatie en houden ons verre van lijvige rapportages. Wij maken een onderhoudsplanning waar u echt iets mee kunt. Wij laten u zien wat er aan de hand is, welke ingrepen noodzakelijk zijn en wat dat verlangt van uw budget.
HERE helpt u om deze theorie in de praktijk toe te passen, maar u bepaalt wat er uiteindelijk gebeurt met de MJOP.

Theorie en praktijk, gaat dat wel samen?

HERE vindt dat bovenstaande een must is en heeft daarom een concept ontwikkeld waarbij onafhankelijk advies (theorie) gekoppeld wordt aan de dagelijkse praktijk. Periodiek wordt de MJOP geactualiseerd, bijvoorbeeld na iedere onderhoudsbeurt.

Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP)

De MJOP maakt voor een langere periode de totale onderhoudskosten en vervangingsreserveringen voor zowel bouwkundige als technische installaties inzichtelijk. Essentiële onderdelen hierin zijn de prognose en de deels vaste begroting van de meest kostenverslindende onderhoudscomponenten.

De basis wordt gelegd door een bouwkundig en installatietechnische inspecteur die de inspectie en inventarisatie van de conditiemeting omzet in een begroting voor een periode van gemiddeld 15 tot 25 jaar. De MJOP is dus gebaseerd op (eventueel) achterstallig en periodiek onderhoud alsmede de reserveringen voor toekomstige vervangingen. Met deze schat aan verkregen informatie kunt u zien welk budget nodig is voor het behoud van uw woning, gebouw of terrein op de langere termijn.

 Voorbereiding
Offerteaanvraag
Bouwbegeleiding
Kwaliteitsbewaking
Nazorg
MJOP
Energie
Welkom bij HERE ProjectenBouwmanagementInstallatie AdviesEnergie AdviesEnergetisch RenoverenContact