Welkom bij HERE ProjectenBouwmanagementInstallatie AdviesEnergie AdviesEnergetisch RenoverenContact
Maatwerkadvies utiliteit

EPA Maatwerkadvies voor utiliteitsgebouwen

In de markt van de utiliteit zijn er veel verschillende gebouwen voorhanden. Met name de gebruiksfunctie bepaald in grote mate de faciliteiten die het gebouw biedt. Voor het bepalen van de energielast van het gebouw is het dus belangrijk om naast het bouwkundig onderzoek tevens te kijken naar de bij de gebruiksfunctie behorende klimaatinstallatie, voorzieningen en overige apparatuur.

Voor het opmaken van een EPA-U maatwerkadvies wordt allereerst dus gekeken naar de functie van het gebouw. We kennen de volgende onderverdeling:


      
                 Kantoren                                      Gezondheidszorg                                                      Scholen                                   Sportgelegenheden

HERE Projecten geeft u advies op maat. Passend bij de gebruiksfunctie die u wenst worden verschillende configuraties samengesteld en doorberekend. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kostenzijde maar tegelijkertijd naar de inkomstenkant zodat u zelf een passende overweging kunt maken.

Naast het geven van het advies kunnen wij u als HERE Projecten ter zijde staan tijdens de realisatie en behoort het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsprognose tot de mogelijkheid.Energielabel EPA W
Energielabel EPA U
Maatwerkadvies woningen
Maatwerkadvies utiliteit
Energie Quickscan
Welkom bij HERE ProjectenBouwmanagementInstallatie AdviesEnergie AdviesEnergetisch RenoverenContact