Welkom bij HERE ProjectenBouwmanagementInstallatie AdviesEnergie AdviesEnergetisch RenoverenContact
OfferteaanvraagBelang van bouwkosten

Bouwkosten zijn nog steeds belangrijk bij een bouwproject. Aangezien ook voor u als opdrachtgever geldt "tijd is geld", is het noodzakelijk dat er binnen uw bouwproces vanaf het begin inzicht is in de totale bouwkosten. Al in de voorbereidingsfase van een project kunnen besparingen worden gerealiseerd. Door onafhankelijke deskundigen in te schakelen die dagelijks betrokken zijn bij vergelijkbare projecten, kunt u bouwkosten beheersbaar maken. De steeds complexere regelgeving vereist immers meer en meer specialistische kennis, die niet altijd binnen de eigen organisatie aanwezig is.
Als onafhankelijke kostendeskundige toetst en begeleidt HERE de financiële aspecten van uw project (begroting, offertes etc.)

Offertes aanvragen en beoordelen

HERE heeft een breed netwerk van regionale en landelijke leveranciers. De offertes die wij voor u aanvragen worden uiterst vakkundig beoordeeld, geselecteerd en uiteraard zorgvuldig met u besproken.

Bouwteam / aanbesteden

Realisatie van uw project kan op diverse manieren geschieden. HERE hanteert in de regel twee werkwijzen:
1) In bouwteam
2) per aanbesteding
Afhankelijk van de omvang van het project bepalen wij met u wat de juiste optie is. 
Bij optie 1 en 2 adviseert HERE u als opdrachtgever welke aannemer hiervoor het meest geschikt is.
In beide situaties is het goed om te weten dat HERE alleen betrouwbare leveranciers inschakelt die werken met marktconforme prijzen.

Kleinere werken

Bij kleinere werken maakt HERE samen met u een selectie uit uw eigen of ons relatiebestand voor het uit te voeren werk. Wij zorgen ervoor dat voor een relatief klein bouwproject een passende aannemer wordt ingeschakeld waardoor de prijs overeenkomt met het project. Bij grote projecten wordt een aannemer geselecteerd die beschikt over de vereiste kwaliteiten.

Grotere werken

Grotere bouwprojecten zijn over het algemeen interessant om aan te besteden. Denk daarbij aan bouwprojecten waarbij meerdere desciplines uit de bouw vereist zijn, bouwprojecten die omvangrijk in aantal zijn en Europese aanbestedingsprojecten. Voor dezelfde uit te voeren werkzaamheden worden meerdere aannemersbedrijven benaderd en een prijsspiegel opgesteld. Aan de hand hiervan ontvangt u als opdrachtgever een deskundig advies.

Contractvorming en naleving overeenkomsten

HERE vervult voor u een uiterst complete adviesrol. Bij het opstellen van onderhoudscontracten, bij het uitwerken en uitvoeren van de verschillende werkzaamheden en bij het afhandelen van garantieklachten.Voorbereiding
Offerteaanvraag
Bouwbegeleiding
Kwaliteitsbewaking
Nazorg
MJOP
Energie
Welkom bij HERE ProjectenBouwmanagementInstallatie AdviesEnergie AdviesEnergetisch RenoverenContact