Welkom bij HERE ProjectenBouwmanagementInstallatie AdviesEnergie AdviesEnergetisch RenoverenContact
BouwbegeleidingWaarom bouwbegeleiding?

Wie wil bouwen heeft met verschillende partijen te maken die het project allemaal op hun eigen karakteristieke wijze benaderen en beoordelen. Zonder een transparante coördinatie blijken projecten vaak meer tijd en geld te kosten dan oorspronkelijk de bedoeling was. Ook de gewenste kwaliteit kan wel eens in gevaar komen zonder onafhankelijke bouwbegeleiding. HERE heeft jaranlange ervaring op dit gebied en staat u graag terzijde bij uw project.

Voor wie bouwbegeleiding?

De projecten kunnen zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw plaatsvinden. Onze opdrachtgevers zijn uiteenlopende partijen die onroerend goed in hun bezit hebben zoals woningcorporaties, gemeentelijke diensten, scholen, beheersmaatschappijen, vereniging van eigenaren, architectenbureaus en zorginstellingen.

Namens deze partijen houden wij nauwlettend de planning, kosten en kwaliteit van de bouwwerkzaamheden in de gaten. De voornaamste doelen zijn het voorkomen van complicaties, het minimaliseren van risico's en het besparen van tijd, geld, zorgen en inspanningen.

Voor welke (onderhouds)werkzaamheden?

Bouwbegeleiding van een project in uitvoering kan onder andere plaatsvinden in de vorm van het coördineren van nieuwbouw, planmatig onderhoud, grote onderhoudswerkzaamheden en renovatiewerkzaamheden. HERE zorgt voor directievoerders, projectleiders en opzichters.

Diensten

  • Toezicht op naleving overeenkomsten
  • Kwaliteitskeuringen
  • Monitoring werkplanning
  • Administreren en verwerken bouwkundige kosten
  • Verzorgen dagboeken/weekrapporten/verslaglegging
  • Adviseren bij eventuele voorgestelde wijzigingen
     


Voorbereiding
Offerteaanvraag
Bouwbegeleiding
Kwaliteitsbewaking
Nazorg
MJOP
Energie
Welkom bij HERE ProjectenBouwmanagementInstallatie AdviesEnergie AdviesEnergetisch RenoverenContact